Kapaklı Gazi İlkokulu

Vizyon: Okul veli bütünleşmesiyle, çalışanlar arası ilişkileriyle, çevre düzenlemesi ve sosyal faaliyetleriyle ilimizin saygın okulları arasında yer almak ve öğrencilerine geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde kazandırmak...

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda, öğrencilerimizi; kendi kendine yetebilen, okulda öğrendiklerini hayata aktarabilen, öz değerlendirme yapabilen, öz yönetim sahibi, özgün düşünebilen, üreten, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar: Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Tekirdağ il Finali derecelerimiz: Pentago il 1.si Furkan İncirci Pentago il 3.sü Zelal Temel Pentago il 9.su Melih Seven Equilibrio il 3. sü Ecrin Yılancı Qbitz il 5.si Beril Bars Küre il 4.sü Erdem Örüm  Küre il 5.si Seray Erdoğan Küre il 9.su İkra Aydemir Mangala il 15.si Burak Korkmaz  İl birincisi olan öğrencimiz haziran ayında  Diyarbakır´da yapılacak olan  Türkiye finalinde Tekirdağ´ı temsil edecektir.   Öğrencilerimizi ve Selda öğretmenimizi tebrik

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 09:00 14:30 ilkokul 13:10 17:00 Anasınıfı
Isınma: Kalorifer (DOĞALGAZ)
Servis Bilgisi: 13 Adet Özel Servis vardır.
Sportif Etkinlikler: http://kapakligaziilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/turkiye-zeka-vakfi-tarafindan-3su-duzenlenen-okullar-arasi-zeka-oyunlari-yarismasinda-3sinif-ogrencilerimiz-tekirdag-1si-turkiye-37-si-olmustur_12584818.html
Bilimsel Etkinlikler: Avrupa Kalite Etiketi. Ulusal Kalite Etiketi ve E.twinning Okulu Etiketi almış okuldur.
Proje Çalışmaları: E_twinning Okulu Etiketi almış ve proje çalışmaları devam etmektedir. Sıfır Atık Projesi kapsamında çalışmalara katılıp ´Sıfır Atık Belgesi´ni almıştır.2021/22 Eğitim Öğretim Yılında il Geneli Yapılan Eğitimde İyi Örnekler Projesinde 4 defa dereceye girmiştir.
Diğer Hususlar: OKULUMUZ 40 DERSLİKLİDİR. 1,2,3 VE 4. SINIFLARIMIZ TAM GÜN, ÖZEL EĞİTİM SINIFI VE ANASINIFLARIMIZ İKİLİ EĞİTİM VERMEKTEDİR.

WEB - https://kapakligaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mah. Mithat Paşa Cad. No12/1 Kapaklı / TEKİRDAĞ

Kütüphane Kitap Sayısı :2930
Öğretim Şekli :İlkokul bölümü tam gün Anasınıfı ve özel eğitim ikili eğitim yapmaktadır.

Yerleşim Yeri - Kapaklı ilçe merkezindedir.

Adres - Cumhuriyet Mah. Mithat Paşa Cad. No12/1 Kapaklı / TEKİRDAĞ

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tekirdağ´a 66 Km dır. Kapaklı ilçesi merkezindedir.